Södra förstadsgatan, popup-lokal ca 17kvm

Malmö

  • Pris per månad

    Från 20.000 kr

  • Vecka

    Från 10.000 kr

Alla priser är exklusive moms.17 m2
Fasta öppettider
Butik
Mat & dryck
Event
Säsong

Beskrivning

Har du en ny idé eller koncept, vill driva ett marknadsföringsevent, förstärka en kampanj eller utöka dina redan existerande butiker under en period med en popup? Här är en lokal redo att använda från dag ett!

Lokalen är ljus med vitmålade väggar. Längs väggarna finns gardinskenor med vit gardin, som enkelt kan användas för uppbyggnad av provrum eller för att gränsa av lokalen. I taket finns nät, perfekt för att hänga inredning eller skyltar i, spotlights på skenor med möjlighet till pendlande LED lampor som ger bra belysning i lokalen. Kassa och färdig betallösning står redo. Det ingår även ett multiroom högtalarsystem med Spotify Enterprisekonto och digital entréskyltning ovanför entrén.

Loklen ligger mitt på Södra Förstadsgatan, som är den stora shoppinggatan i Malmö, med Triangeln köpcentrum i ena änden och Södergatan, Hansa och lilla torg i andra. Gatan är bilfri med vacker arkitektur och småstadskaraktär. Längs med den kullerstensbelagda gatan ligger butiker, resturanger och cafeér och lockar ca. 100.000 besökare varje veckan. Lokalen är friliggande med egen entre.

OBS: Just nu är denna lokal under renovering men ska stå redo inom kort.

 

 


Faciliteter
Belysning Wi-fi inredning Lager Skyltfönster Kök Lastkaj Handikapanpassad El VVS WC

Karta

Street view

Värt att veta

Information saknas.

Kontakt
avatar

"Var inte detta riktigt vad du sökte efter? Kontakta mig så hjälper jag dig att hitta den perfekta lokalen!"

Bokningsförfrågan

Kontakta oss idag för att lägga vantarna på den här lokalen.